Festivalul Concurs Internațional ”Liviu Borlan” s-a desfășurat în Baia Mare Reviewed by CD on . La finalul săptămânii trecute, iubitorii muzicii corale au participat la un adevărat regal coral organizat la Casa Tineretului din Baia Mare, de către Corala Ar La finalul săptămânii trecute, iubitorii muzicii corale au participat la un adevărat regal coral organizat la Casa Tineretului din Baia Mare, de către Corala Ar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul Concurs Internațional ”Liviu Borlan” s-a desfășurat în Baia Mare

Festivalul Concurs Internațional ”Liviu Borlan” s-a desfășurat în Baia Mare

Festivalul Concurs Internațional ”Liviu Borlan” s-a desfășurat în Baia Mare

La finalul săptămânii trecute, iubitorii muzicii corale au participat la un adevărat regal coral organizat la Casa Tineretului din Baia Mare, de către Corala Armonia, sub egida Festivalul Internațional ”Liviu Borlan”. Invitat special al evenimentului desfășurat în an centenar a fost Corul Preludiu, dirijor fiind maestrul Voicu Enăchescu. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș și al Primăriei Baia Mare, iar intrarea a fost liberă.
La Festivalul Concurs desfășurat la Casa Tineretului au participat corurile Coro Polifonico Santa Croce din Italia, Gdynia Maritime University din Polonia, Sol Oriens Choir din Ungaria, Schola Cantorum Bialostociensis din Polonia, Corul Sophia din Ucraina, Corul de Femei Conservatorului in Slovacia, Corul Mixt din J.L. Bella – Slovacia, Voices of Orpheus din Bulgaria și Corul Voces din România.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus