Focuri de armă trase în Remeți, pentru reținerea contrabandiștilor de țigări Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, 9.000 pach Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, 9.000 pach Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Focuri de armă trase în Remeți, pentru reținerea contrabandiștilor de țigări

Focuri de armă trase în Remeți, pentru reținerea contrabandiștilor de țigări

Focuri de armă trase în Remeți, pentru reținerea contrabandiștilor de țigări

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, 9.000 pachete, în valoare de peste 105.000, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere. Pentru reținerea contrabandiștilor, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, fiind trase 7 focuri de avertisment în plan vertical.

În data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 8.00, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul P.F. Sarasău a observat pe raza localității de frontieră Remeți, jud. Maramureș, mai multe persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor, dar în momentul în care aceștia i-au observat pe oamenii legii, au abandonat coletele și s-au îndreptat spre teritoriul ucrainean prin apa râului Tisa.

Polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotate, fiind trase 7 focuri de avertisment în plan vertical, reușindu-se reținerea unui cetățean ucrainean, R.B., în vârstă de 25 ani.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a procedat la cercetarea zonei, ocazie cu care au fost descoperite 18 colete cu țigări.

Acestea au fost duse la sediul sectorului unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 105.000 de lei.

Țigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

De asemenea, pe timpul acțiunii, au fost informate și autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus