Forţe noi la Jandarmeria Maramureş Reviewed by CD on . În ziua de 30 iulie, în rândurile Jandarmeriei Maramureş au fost primiţi 10 absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri de la Drăgăşani şi Fălticeni, care au În ziua de 30 iulie, în rândurile Jandarmeriei Maramureş au fost primiţi 10 absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri de la Drăgăşani şi Fălticeni, care au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Forţe noi la Jandarmeria Maramureş

Forţe noi la Jandarmeria Maramureş

Forţe noi la Jandarmeria Maramureş

În ziua de 30 iulie, în rândurile Jandarmeriei Maramureş au fost primiţi 10 absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri de la Drăgăşani şi Fălticeni, care au ales să-şi desfăşoare activitatea la Jandarmeria Maramureş.
Încă de la primele ore ale dimineţii, noii colegi au fost primiţi de către lt.col. Haiduc Mihai Dan, Prim adjunctul Inspectorului şef, care le-a adresat un călduros bun venit, asigurându-i de tot sprijinul colectivului unităţii, pentru a se putea acomoda cât mai repede.

Săptămâna aceasta, noii veniți vor participa la un program de pregătire pentru cunoaşterea atribuţiilor şi sarcinilor specifice, după care vor intra în serviciu, sub tutela unui specialist, timp de şase luni, pentru executarea misiunilor de ordine publică, în cadrul structurilor operative ale unităţii astfel: patru subofiţeri la Baia Mare, trei la Vişeu de Sus, unul la Borşa şi doi la Târgu Lăpuş. Ziua de 30 iulie va rămâne de referinţă pentru cei 10 jandarmi, deoarece reprezintă prima lor zi în serviciu, la unitatea militară unde au ales să fie repartizaţi ca urmare a absolvirii studiilor militare.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus