În fostul Centru de Sănătate din Şomcuta Mare, s-a deschis o secţie a Spitalului Judeţean Reviewed by CD on . Azi, în prezenţa Secretarului de Stat din Ministerul Sănătăţii, Iulian Chiriac, în clădirea fostului Centru de Sănătate din Şomcuta Mare, s-a deschis o secţie d Azi, în prezenţa Secretarului de Stat din Ministerul Sănătăţii, Iulian Chiriac, în clădirea fostului Centru de Sănătate din Şomcuta Mare, s-a deschis o secţie d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»În fostul Centru de Sănătate din Şomcuta Mare, s-a deschis o secţie a Spitalului Judeţean

În fostul Centru de Sănătate din Şomcuta Mare, s-a deschis o secţie a Spitalului Judeţean

În fostul Centru de Sănătate din Şomcuta Mare, s-a deschis o secţie a Spitalului Judeţean

Azi, în prezenţa Secretarului de Stat din Ministerul Sănătăţii, Iulian Chiriac, în clădirea fostului Centru de Sănătate din Şomcuta Mare, s-a deschis o secţie de interne aparţinând Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. Centrul de sănătate, închis în urmă cu câţiva ani, a fost reabilitat şi mobilat, urmând ca aici să îşi desfăşoare activitatea personal medical calificat şi competent care va deservi populaţia din Şomcuta Mare şi din comunele învecinate.

„Aceasta este o poveste frumoasă începută în vara acestui an. Deocamdată aici avem un salon cu două paturi pentru spitalizare de zi şi pregătim saloane pentru spitalizare continuă. De la 1 ianuarie 2014 vom ave aşi un cabinet pentru boli de nutriţie şi diabet.” – a apreciat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare.

„Dacă în vară veneam să inaugurăm Unitatea de Primire Urgenţe, iată că acum mai avem un eveniment important cu temă medicală. E un semn că, încet-încet, deschidem ce s-a închis cu ani în urmă. Pacienţii vor avea servicii medicale de calitate, mai aproape de casă. Acesta este doar un început, pentru că aici urmează să se deschidă şi un laborator. E un semn, de asemenea, că oamenii care vă reprezintă sunt aplecaţi spre a face bine cetăţenilor. E un semn că există un management excepţional la nivel local.” – a declarat Iulian Chiriac.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu a ţinut să puncteze că acest proiect este un exemplu de colaborare instituţională perfectă între Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, Consiliul Judeţean Maramureş şi Consiliul Local al Oraşului Şomcuta Mare. „Totul a plecat de la o idee, aceea de a veni în sprijinul intereselor cetăţenilor. E un semn că, atunci când ne dorim, putem să ajutăm oamenii. Distanţa dintre Şomcuta Mare şi Baia Mare poate să fie foarte mică atunci când nu sunt probleme de sănătate, dar poate să fie extrem de mare când e vorba de o urgenţă medicală. De aceea, s-a adus actul medical mai aproape de cetăţenii acestei zone.” – a adăugat preşedintele Zamfir Ciceu.

Investiţia, în valoare de 330.000 lei, a însemnat reabilitarea acoperişului, izolaţia termică a clădirii, igienizare şi mobilare în vederea oferirii unor condiţii civilizate de desfăşurare a actului medical.

sursa foto: facebook – Gabriel Zetea

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus