Furturi comise în Baia Mare și Moisei Reviewed by CD on . Ieri, 05 septembrie a.c. o femeie din localitatea Moisei a sesizat poliţia că în noaptea de 04/05 septembrie a.c. autori necunoscuţi au pătruns in interiorul un Ieri, 05 septembrie a.c. o femeie din localitatea Moisei a sesizat poliţia că în noaptea de 04/05 septembrie a.c. autori necunoscuţi au pătruns in interiorul un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furturi comise în Baia Mare și Moisei

Furturi comise în Baia Mare și Moisei

Furturi comise în Baia Mare și Moisei

Ieri, 05 septembrie a.c. o femeie din localitatea Moisei a sesizat poliţia că în noaptea de 04/05 septembrie a.c. autori necunoscuţi au pătruns in interiorul unui societăţi comerciale, prin forţarea unei ferestre şi din interior au sustras trei pachete de ţigări, 500 de euro şi 2.000 lei.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Moisei, în aceeaşi zi a fost identificat un suspect în vârstă de 15 ani din localitatea Moisei. Suma de bani şi bunurile sustrase au fost recuperate şi înapoiate persoanei vătămate.
În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un minor de 16 ani din Baia Mare suspect în cazul unor furturi sesizate, respectiv:
– O bicicletă care se afla parcată lângă o societate comercială de pe b-dul Traian din municipiu, furt sesizat în 18 mai a.c. de un băimărean de 40 de ani.
– În data de 13 iunie a.c. o trusă cu scule dintr-un autoturism parcat lângă un imobil de pe b-dul Traian.
– Tot o trusă cu scule sustrasă dintr-o autoutilitară parcată în data de 04 septembrie pe strada Electrolizei din municipiu.
Faţă de minor s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Instanţei de judecată în vederea arestării preventive.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus