Gabriela Szabo (ministrul Tineretului și Sportului): „MTS dă bazele sportive autorităților locale, dar cu o condiție!” Reviewed by CD on . Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, a efectuat ieri o vizita in Baia Mare. In cadrul programului, domnia sa a avut o intalnire cu prefectul Anto Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, a efectuat ieri o vizita in Baia Mare. In cadrul programului, domnia sa a avut o intalnire cu prefectul Anto Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Gabriela Szabo (ministrul Tineretului și Sportului): „MTS dă bazele sportive autorităților locale, dar cu o condiție!”

Gabriela Szabo (ministrul Tineretului și Sportului): „MTS dă bazele sportive autorităților locale, dar cu o condiție!”

Gabriela Szabo (ministrul Tineretului și Sportului): „MTS dă bazele sportive autorităților locale, dar cu o condiție!”

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, a efectuat ieri o vizita in Baia Mare. In cadrul programului, domnia sa a avut o intalnire cu prefectul Anton Rohian la Institutia Prefectului judetul Maramures. La discutii au luat parte secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, deputatul Calin Matei, vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, directorul Directiei pentru Sport si Tineret, Cornel Savoiu si arbitrul Cristian Balaj.
Cu aceasta ocazie, prefectul Anton Rohian a multumit doamnei ministru pentru prezenta in Maramures, un judet ” care respira si transpira prin sport”.
Au fost puse in discutie principalele probleme cu care se confrunta sportul maramuresean, mai exact lipsa finantarii si a dotarilor corespunzatoare pe fiecare domeniu sportiv.
” Ma sperie modul in care arata majoritatea bazelor sportive din tara. Sunt hotarata sa le dau in gestionare autoritatilor locale si judetene insa cu o conditie : daca in termen de un an jumatate nu vor face nimic am sa le iau inapoi. In acest sens am sa intocmesc si Hotararea de Guvern. Este foarte important ce se intampla in sportul romanesc deoarece educatia si sportul sunt activitati fundamentale ale omului” – a declarat ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo.
La finalul intalnirii, prefectul Anton Rohian i-a daruit doamnei ministru un buchet de flori si o traista maramureseana.
Agenda zilei in municipiul Baia Mare a mai cuprins participarea la deschiderea festiva a editiei a XI-a a Festivalului Handbalului Juvenil, precum si vizitarea bazelor sportive aflate in patrimoniul ministerului. pe care municipalitatea baimareana incearca sa le preia in patrimoniul orasului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus