Ghiozdane pentru elevii romi din Sălsig Reviewed by CD on . Instituția Prefectului-Județul Maramureș în parteneriat cu Fundația Home and Hope for Children au oferit 13 ghiozdane pentru elevi de etnie romă din comuna Săls Instituția Prefectului-Județul Maramureș în parteneriat cu Fundația Home and Hope for Children au oferit 13 ghiozdane pentru elevi de etnie romă din comuna Săls Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ghiozdane pentru elevii romi din Sălsig

Ghiozdane pentru elevii romi din Sălsig

Ghiozdane pentru elevii romi din Sălsig

Instituția Prefectului-Județul Maramureș în parteneriat cu Fundația Home and Hope for Children au oferit 13 ghiozdane pentru elevi de etnie romă din comuna Sălsig. Demersul a fost susținut urmare a vizitelor efectuate în teritoriu, în comunitățile de romi a inspectorului pentru problemele romilor Cristina Moldovan și identificării de probleme cu care se confruntă fiecare comunitate în parte.
Prefectul Vasile Moldovan a declarat că este important să asigurăm fiecărui elev condițiile necesare pentru acces egal la educație de calitate, de a urma cursurile școlare, prevenim astfel abandonul școlar și ajutăm familiile defavorizate care nu își permit, din punct de vedere financiar, să achiziționeze materialele necesare (produse educaționale).
La școala gimnazială din cadrul comunității de romi din Sălsig studiază 33 de elevi de etnie romă, în ciclul primar, iar 13 dintre aceștia nu aveau ghiozdane șxolare.
Inspectorul pe problemele romilor Cristina Moldovan împreună cu Cosmina Fratu şi Sorina Moldovan din partea reprezentanţii Fundaţiei Home and Hopes for Children Baia Mare s-au deplasat la instituția de învățământ și au oferit 13 ghiozdane elevilor de etnie romă din clasele a II-a şi a III-a.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus