Grav accident de circulație produs în Borșa. Două persoane au decedat Reviewed by CD on . Ieri, 29 iunie, la ora 14.41, un bărbat a sesizat poliţia prin apelul unic de urgenţă 112 că în zona Valea Caselor din Borşa s-a răsturnat un autoturism de tere Ieri, 29 iunie, la ora 14.41, un bărbat a sesizat poliţia prin apelul unic de urgenţă 112 că în zona Valea Caselor din Borşa s-a răsturnat un autoturism de tere Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Grav accident de circulație produs în Borșa. Două persoane au decedat

Grav accident de circulație produs în Borșa. Două persoane au decedat

Grav accident de circulație produs în Borșa. Două persoane au decedat

Ieri, 29 iunie, la ora 14.41, un bărbat a sesizat poliţia prin apelul unic de urgenţă 112 că în zona Valea Caselor din Borşa s-a răsturnat un autoturism de teren şi mai multe persoane au fost rănite.

La faţa locului poliţiştii au constatat că un bărbat de 49 de ani din Borşa, care se deplasa cu un autoturism pe un teren viran, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În urma impactului, unul din pasageri, bărbat în vârstă de 81 de ani, a decedat pe loc, iar o femeie în vârstă de 73 de ani a decedat ulterior la spital.
Şoferul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că bărbatul aflat la volan era sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus