Grav accident de circulație produs în Satu Nou de Jos Reviewed by CD on . Aseară, la ora 17.00, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 că pe D.J.182B, în localitatea Satu Nou de Jos s-a produs un accident de circulație cu mai mult Aseară, la ora 17.00, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 că pe D.J.182B, în localitatea Satu Nou de Jos s-a produs un accident de circulație cu mai mult Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Grav accident de circulație produs în Satu Nou de Jos

Grav accident de circulație produs în Satu Nou de Jos

Grav accident de circulație produs în Satu Nou de Jos

Aseară, la ora 17.00, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 că pe D.J.182B, în localitatea Satu Nou de Jos s-a produs un accident de circulație cu mai multe victime.

Un bărbat de 45 de ani, din Cavnic, care conducea un autoturism, a pătruns cu viteză într-o curbă, a ajuns pe sensul opus de mers unde a acroșat în partea din spate un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, iar apoi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani.

În urma impactului conducătorul auto din Cavnic, șoferul din mașina acroșată frontal și cinci pasageri din autoturismele implicate au fost răniți și transportați la spital. Șase dintre aceștia au rămas internați sub supraveghere medicală.

Datorită leziunilor suferite, șoferul din Cavnic nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Ceilalți doi șoferi nu se aflau sub influența alcoolului.

Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ 1 h și 30 minute.

Polițiștii continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus