HCM Baia Mare – HCM Râmnicu Vâlcea în primul tur al Cupei României Reviewed by CD on . La sediul DJST Maramureş a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din Cupa României, ediţia 2013-2014. HCM Baia Mare va debuta în această competiţie împotriva La sediul DJST Maramureş a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din Cupa României, ediţia 2013-2014. HCM Baia Mare va debuta în această competiţie împotriva Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»HCM Baia Mare – HCM Râmnicu Vâlcea în primul tur al Cupei României

HCM Baia Mare – HCM Râmnicu Vâlcea în primul tur al Cupei României

HCM Baia Mare – HCM Râmnicu Vâlcea în primul tur al Cupei României

La sediul DJST Maramureş a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din Cupa României, ediţia 2013-2014. HCM Baia Mare va debuta în această competiţie împotriva „lanternei roşii” din sezonul regulat al Ligii Naţionale, HCM Rm. Vâlcea.
Cupa României va avea loc în perioada 23-27 aprilie la Târgovişte şi vor participa 14 echipe (12 din Liga Naţională şi 2 din Divizia A). Deşi s-au înscris iniţial în competiţie două echipe din eşalonul secund (CSM Bistriţa şi Şcoala nr. 181 Bucureşti) au anunţat că nu se vor mai prezenta la Târgovişte.

Programul meciurilor din turul I (optimi de finală):

HCM Baia Mare – HCM Rm. Vâlcea
Mureşul Tg. Mureş – CSM Ploieşti
CSM Bucureşti – Corona Braşov
HCM Roman – Dunărea Brăila
Ştiinţa Bucureşti – CSM Cetate Deva
„U” Jolidon Cluj – Neptun Constanţa

HC Zalău şi SCM Craiova sunt calificate direct în turul următor (sferturi de finală).
În cazul în care elimină pe HCM Rm. Vâlcea gruparea băimăreană va întâlni în sferturi pe HC Zalău, iar în semifinale, cel mai probabil, va juca cu câştigătoarea meciului CSM Bucureşti – Corona Braşov.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus