Hoț arestat la Sărbătoarea Castanelor Reviewed by CD on . Poliţiştii băimăreni, prezenţi la Castane 2018, au prins şi reţinut un bărbat bănuit de comiterea unui furt, imediat după sesizarea faptei. Furtul s-a comis sâm Poliţiştii băimăreni, prezenţi la Castane 2018, au prins şi reţinut un bărbat bănuit de comiterea unui furt, imediat după sesizarea faptei. Furtul s-a comis sâm Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoț arestat la Sărbătoarea Castanelor

Hoț arestat la Sărbătoarea Castanelor

Hoț arestat la Sărbătoarea Castanelor

Poliţiştii băimăreni, prezenţi la Castane 2018, au prins şi reţinut un bărbat bănuit de comiterea unui furt, imediat după sesizarea faptei.
Furtul s-a comis sâmbătă seara, în zona Sălii Sporturilor din municipiu. Cercetările poliţiştilor au relevat că un băimărean de 36 de ani a profitat de neatenţia unui tânăr din comuna Fărcaşa şi i-a sustras portmoneul în care avea bani şi documente personale.
În baza probatoriului administrat poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Prejudiciul, în valoarea de aproximativ 1 500 de lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Băimăreanul a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus