Hoţi de cablu telefonic, identificaţi de poliţiştii din Şomcuta Mare Reviewed by CD on . La începutul acestei săptămâni o societate de telefonie a reclamat faptul că autori necunoscuţi au sustras aproximativ 800 m de cablu telefonic de pe stâlpii am La începutul acestei săptămâni o societate de telefonie a reclamat faptul că autori necunoscuţi au sustras aproximativ 800 m de cablu telefonic de pe stâlpii am Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoţi de cablu telefonic, identificaţi de poliţiştii din Şomcuta Mare

Hoţi de cablu telefonic, identificaţi de poliţiştii din Şomcuta Mare

Hoţi de cablu telefonic, identificaţi de poliţiştii din Şomcuta Mare

La începutul acestei săptămâni o societate de telefonie a reclamat faptul că autori necunoscuţi au sustras aproximativ 800 m de cablu telefonic de pe stâlpii amplasaţi între localităţile Şomcuta Mare şi Posta.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat patru persoane bănuite de comiterea furturilor: un minor în vârstă de 13 ani, o femeie de 40 de ani şi doi bărbaţi cu vârste de 23 respectiv 42 de ani din Şomcuta Mare şi Coltău. În căruţa condusă de aceştia pe strada Republicii din oraş s-au găsit peste 17 kg de sârmă din cupru, provenită în urma arderii cablului telefonic.
Cantitatea de cupru a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor iar faţă de persoanele identificate, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus