Încă două persoane înșelate prin metoda „Accidentul” în Baia Mare Reviewed by CD on . La finalul săptămânii trecute, nouă persoane din municipiul Baia Mare s-au adresat poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale semnalând faptul că au fost s La finalul săptămânii trecute, nouă persoane din municipiul Baia Mare s-au adresat poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale semnalând faptul că au fost s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încă două persoane înșelate prin metoda „Accidentul” în Baia Mare

Încă două persoane înșelate prin metoda „Accidentul” în Baia Mare

Încă două persoane înșelate prin metoda „Accidentul” în Baia Mare

La finalul săptămânii trecute, nouă persoane din municipiul Baia Mare s-au adresat poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale semnalând faptul că au fost sunate de persoane care le-au pretins sume mari de bani în contextul unor accidente rutiere în care au fost implicate rude de-ale lor. În şapte cazuri, persoanele apelate nu au căzut pradă emoţiilor şi şi-au sunat fiii/fiicele sau nepoatele pentru a verifica veridicitatea celor semnalate. Au constatat astfel că erau pe cale să fie înşelate şi au semnalat poliţia.
În alte două cazuri persoanele apelate au dat crezare escrocilor şi au devenit victime. Este vorba despre două băimărence în vârstă de 75 şi 83 de ani. Acestea au fost sunate de către aşa-zile lor „nepoate” şi informate că membrii ai familiilor implicaţi în accidente de circulaţie au nevoie urgentă de transplant de organe şi de sume importante de bani pentru efectuarea intervenţiilor chirurgicale. Astfel, cele două femei au înmânat unor persoane necunoscute care s-au prezentat la domiciliile lor sumele de 15000 respectiv 20000 de lei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus