Încă un neo-zeelandez la CSM Ştiinţa Baia Mare Reviewed by CD on . La conferinţa de presă organizata astăzi de echipa campioană la rugby CSM Ştiinţa, a fost anunţat oficial transferul lui Michael Wiringi (foto: rugbybaiamare.ro La conferinţa de presă organizata astăzi de echipa campioană la rugby CSM Ştiinţa, a fost anunţat oficial transferul lui Michael Wiringi (foto: rugbybaiamare.ro Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Încă un neo-zeelandez la CSM Ştiinţa Baia Mare

Încă un neo-zeelandez la CSM Ştiinţa Baia Mare

Încă un neo-zeelandez la CSM Ştiinţa Baia Mare

La conferinţa de presă organizata astăzi de echipa campioană la rugby CSM Ştiinţa, a fost anunţat oficial transferul lui Michael Wiringi (foto: rugbybaiamare.ro) la CSM Ştiinţa. Este cel de-al doilea jucător neo-zeelandez care va evolua la Baia Mare, alături de Sean Morrell, care a fost adus anul trecut.
Michael este născut pe 1 august 1985 şi joacă pe postul de mijlocaş la deschidere, dar poate evolua şi ca centru sau fundaş. Ultima echipă la care a jucat este Wellsfort, din Noua Zeelandă.
„Îmi place în Baia Mare. Oamenii sunt primitori şi aveţi o ţară minunată. Colegii mei sunt jucători foarte buni. Aştept acum să înceapă campionatul. Băieţii mi-au povestit despre celelalte rivale şi am aflat că Steaua şi Timişoara sunt echipe foarte puternice„, a mărturisit Michael Wiringi.

Consiliul Director al CSM Ştiinţa s-a lărgit, având acum doi noi membri. Este vorba despre Neacşu Gheorghe, director general al SC Veolia SA Bucureşti şi  Tuns Călin, director general al SC 4Brands (membră a grupului Taparo). Cei doi sunt de multă vreme alături de CSM Ştiinţa, atât financiar cât şi sufleteşte, iar acum au fost cooptaţi şi în conducerea clubului nostru.

Marius Cimpian

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus