Incendii produse în Baia Mare, Vișeu de Sus, Borșa, Cavnic și Boiereni, în ultimul weekend Reviewed by CD on . Sfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat a adus pompierilor maramureşeni 7 intervenţii. Vineri, 14.02., pompierii băimăreni au stins un incendiu izbucnit Sfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat a adus pompierilor maramureşeni 7 intervenţii. Vineri, 14.02., pompierii băimăreni au stins un incendiu izbucnit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii produse în Baia Mare, Vișeu de Sus, Borșa, Cavnic și Boiereni, în ultimul weekend

Incendii produse în Baia Mare, Vișeu de Sus, Borșa, Cavnic și Boiereni, în ultimul weekend

Incendii produse în Baia Mare, Vișeu de Sus, Borșa, Cavnic și Boiereni, în ultimul weekend

Sfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat a adus pompierilor maramureşeni 7 intervenţii.
Vineri, 14.02., pompierii băimăreni au stins un incendiu izbucnit, pe Bulevardul Bucureşti, din Baia Mare, la un container de gunoi. Au ars circa 300 kg de deşeuri menajere.
Sâmbătă, 15.02., pompierii din Vişeu şi cei din Borşa au avut câte un incendiu la coş de fum. Din fericire, în ambele cazuri a ars doar funinginea din coşul de evacuare al fumului.
Duminica, 16.02., în Boiereni, a izbucnit un incendiu la un adăpost de animale. La faţa locului s-au deplasat militarii din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş. Flăcările au distrus circa 2000 kg de fân, 150 metri pătraţi de acoperiş, 1000 kg de cereale şi o magazie cu diverse materiale de costrucţii. La ora 10:02, pompierii băimăreni au fost anunţaţi că a izbucnit un incendiu la podul unei case din Cavnic. Militarii au primit ajutor pentru stingerea incendiului din partea SVSU. Au ars circa 3 metri pătraţi de tavan din lemn, mobilier divers din camera de baie şi o cabină de duş.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus