Incendii produse în Unguraș, Săliștea de Sus și Vișeu de Sus Reviewed by CD on . În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat 3 incendii. Detașamentul de Pompieri ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a lichidat un incendiu izbuicn În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat 3 incendii. Detașamentul de Pompieri ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a lichidat un incendiu izbuicn Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii produse în Unguraș, Săliștea de Sus și Vișeu de Sus

Incendii produse în Unguraș, Săliștea de Sus și Vișeu de Sus

Incendii produse în Unguraș, Săliștea de Sus și Vișeu de Sus

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat 3 incendii. Detașamentul de Pompieri ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a lichidat un incendiu izbuicnit la podul unei case din localitatea Unguraș. Flăcările au mistuit circa 4 metri pătrați din acoperișul de lemn al casei.
Pompierii Gărzii Bogdan Vodă, împreună cu pompierii voluntari, au intervenit în localitatea Săliștea de Sus, unde o centrală termică pe lemn a fost cuprinsă de flăcări. A ars centrala termică și aproximativ 6 metri liniari din izolația unui cablu electric.
Militarii Secției de Pompieri Vișeu de Sus au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la o magazie. Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului împreună cu pompierii voluntari. În incendiu au fost distruși circa 100 de metri pătrați din acoperișul din lemn al magaziei și diverse obiecte de mobilier.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus