Întâlnire în vederea finalizării lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă în Sighetu Marmației Reviewed by CD on . Au participat prefectul Vasile Moldovan, reprezentanți de la unitățile administrativ-teritoriale din Sighetu Marmației și Bocicoiu Mare, constructorul, SC Vital Au participat prefectul Vasile Moldovan, reprezentanți de la unitățile administrativ-teritoriale din Sighetu Marmației și Bocicoiu Mare, constructorul, SC Vital Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Întâlnire în vederea finalizării lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă în Sighetu Marmației

Întâlnire în vederea finalizării lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă în Sighetu Marmației

Întâlnire în vederea finalizării lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă în Sighetu Marmației

Au participat prefectul Vasile Moldovan, reprezentanți de la unitățile administrativ-teritoriale din Sighetu Marmației și Bocicoiu Mare, constructorul, SC Vital SA Baia Mare.
S-a discutat despre identificarea traseului pentru aducțiunea de apă de la stația de pompare de la Crăciunești și legătura spre strada Doboieș.
Pentru terminarea lucrării finanțate din fonduri europene se va proceda la obținerea de acorduri exprese din partea proprietarilor terenurilor sau la expropierea pentru cauză de utilitate publică. Este nevoie de efort comun, iar cetățenii trebuie să înțeleagă că proiectele sunt făcute pentru comunitate. Prefectul Vasile Moldovan va participa, în data de 24 octombrie a.c.,la ședința Consiliului Local Bocicoiu Mare pentru a explica importanța și utilitatea proiectului de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Maramureș.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus