Jandarmii au ajutat un șofer bucureștean, înzăpezit între localităţile Strâmbu Băiuţ şi Cavnic Reviewed by CD on . În ziua de 5 decembrie a.c., în jurul orei 20:15 militarii din cadrul Postului Montan de Jandarmi Cavnic au fost solicitaţi prin serviciul unic de urgenţe „112” În ziua de 5 decembrie a.c., în jurul orei 20:15 militarii din cadrul Postului Montan de Jandarmi Cavnic au fost solicitaţi prin serviciul unic de urgenţe „112” Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii au ajutat un șofer bucureștean, înzăpezit între localităţile Strâmbu Băiuţ şi Cavnic

Jandarmii au ajutat un șofer bucureștean, înzăpezit între localităţile Strâmbu Băiuţ şi Cavnic

Jandarmii au ajutat un șofer bucureștean, înzăpezit între localităţile Strâmbu Băiuţ şi Cavnic

În ziua de 5 decembrie a.c., în jurul orei 20:15 militarii din cadrul Postului Montan de Jandarmi Cavnic au fost solicitaţi prin serviciul unic de urgenţe „112”, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 49 de ani din localitatea Bucureşti, s-ar afla cu autoturismul înzăpezit undeva între localităţile Strâmbu Băiuţ şi Cavnic, într-o zonă fără semnal pe telefonul mobil.

Jandarmii s-au deplasat pentru a acorda sprijin acelei persoane. Pe baza coordonatelor, s-a stabilit locaţia ca fiind la aproximativ 500 m mai jos de Pasul Rotunda înspre localitatea Strâmbu Băiuţ. Au ajuns la persoana respectivă care se afla cu o autoutilitară de transport marfă blocat în zăpadă, iar în acel loc mai era o persoană cu un autoturism de teren care venise în sprijin.

Maşina a fost scoasă din zăpadă cu acel autoturismul de teren prin tractare. Acţiunea s-a desfăşurat pe timp de noapte la -3ºC, ceaţă cu burniţă, la o altitudine de aproximativ 1000 m. Drumul care face legătura între localităţile Cavnic şi Băiuţ este închis circulaţiei în perioada de iarnă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus