Jandarmii băimăreni au donat sânge Reviewed by CD on . În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, în perioada 04-08 martie, jandarmii maramureşeni au demarat o În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, în perioada 04-08 martie, jandarmii maramureşeni au demarat o Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii băimăreni au donat sânge

Jandarmii băimăreni au donat sânge

Jandarmii băimăreni au donat sânge

În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, în perioada 04-08 martie, jandarmii maramureşeni au demarat o campanie de donare sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare, campanie intitulată „O şansă pentru viaţă”.
„Încă din ziua de luni, ne-am mobilizat într-o misiune nobilă, aceea de a dona sânge pentru cei aflaţi în suferinţă, manifestându-ne preţuirea şi grija faţă de viaţa semenilor noştri. La această activitate, desfăşurată dincolo de sarcinile noastre profesionale, dar în concordanţă cu principiile şi valorile Armei pe care o reprezentăm, comanda unităţii alături de peste treizeci de colegi au donat sânge, cu scopul de a dărui astfel o şansă la viaţă.
Suntem convinşi că gestul nostru va inspira şi alţi cetăţeni să se alăture unei astfel de iniţiative”, informează IJJ Maramureș.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus