Jandarmii maramureșeni au plantat arbori în Șomcuta Mare Reviewed by CD on . Azi, 5 aprilie a.c., Ocolul Silvic Şomcuta Mare a organizat o acţiune de plantare puieţi, activitate la care efective de jandarmi au participat alături de silvi Azi, 5 aprilie a.c., Ocolul Silvic Şomcuta Mare a organizat o acţiune de plantare puieţi, activitate la care efective de jandarmi au participat alături de silvi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii maramureșeni au plantat arbori în Șomcuta Mare

Jandarmii maramureșeni au plantat arbori în Șomcuta Mare

Jandarmii maramureșeni au plantat arbori în Șomcuta Mare

Azi, 5 aprilie a.c., Ocolul Silvic Şomcuta Mare a organizat o acţiune de plantare puieţi, activitate la care efective de jandarmi au participat alături de silvicultori şi de elevi din cadrul instituţiilor de învăţământ din localitatea Şomcuta Mare. Au fost plantaţi aproximativ 6000 de puieţi pe o suprafaţă de peste trei hectare de teren.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş, a participat constant la astfel de acţiuni ce au ca scop protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori, combaterea braconajului sau acţiuni de ecologizare.
Această acţiune are ca scop încurajarea plantării arborilor şi asigurarea protecţiei şi conservării fondului silvic şi a mediului. Copacii absorb dioxidul de carbon din atmosferă şi produc oxigen astfel că, prin participarea la asemenea acţiuni contribuim la îmbunătăţirea calităţii aerului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus