Jandarmii montani maramureșeni au ajutat la salvarea unor turiști pe pârtiile din Șuior și Cavnic Reviewed by CD on . În perioada 24 decembrie – 28 decembrie 2013, jandarmii montani au acţionat pe pârtiile de schi pentru a asigura un climat de siguranţă în zona pârtiilor de sch În perioada 24 decembrie – 28 decembrie 2013, jandarmii montani au acţionat pe pârtiile de schi pentru a asigura un climat de siguranţă în zona pârtiilor de sch Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Jandarmii montani maramureșeni au ajutat la salvarea unor turiști pe pârtiile din Șuior și Cavnic

Jandarmii montani maramureșeni au ajutat la salvarea unor turiști pe pârtiile din Șuior și Cavnic

Jandarmii montani maramureșeni au ajutat la salvarea unor turiști pe pârtiile din Șuior și Cavnic

În perioada 24 decembrie – 28 decembrie 2013, jandarmii montani au acţionat pe pârtiile de schi pentru a asigura un climat de siguranţă în zona pârtiilor de schi, pe traseele turistice adiacente, atât pentru menţinerea liniştii, cât şi pentru prevenirea infracţiunilor şi îndrumarea turiştilor aflaţi pe traseele montane.

Jandarmii montani au acţionat în vederea salvării turiştilor aflaţi în dificultate, acţionând în colaborare cu formaţiunile Salvamont.
Astfel, cinci turişti au solicitat intervenţia jandarmilor montani din Şuior sau Cavnic. Jandarmii montani şi salvamontiştii au intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul a două femei şi a trei bărbaţi care necesitau primul ajutor pe pârtiile de schi din staţiunile Cavnic şi Şuior. Cele cinci persoane din Bucureşti, Cluj, Beclean, Baia Mare au primit primul ajutor de la echipajele jandarmi – salvamontişti, fiind transportate de către echipajele SMURD la o unitate spitalicească.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus