La Vişeu de Sus, trei tineri au furat un autoturism pentru a face o plimbare nocturnă Reviewed by CD on . La începutul acestei luni un bărbat a sesizat Poliţia Vişeu de Sus despre faptul că, în noaptea de 31 ianuarie/1 februarie, persoane necunoscute i-au sustras au La începutul acestei luni un bărbat a sesizat Poliţia Vişeu de Sus despre faptul că, în noaptea de 31 ianuarie/1 februarie, persoane necunoscute i-au sustras au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La Vişeu de Sus, trei tineri au furat un autoturism pentru a face o plimbare nocturnă

La Vişeu de Sus, trei tineri au furat un autoturism pentru a face o plimbare nocturnă

La Vişeu de Sus, trei tineri au furat un autoturism pentru a face o plimbare nocturnă

La începutul acestei luni un bărbat a sesizat Poliţia Vişeu de Sus despre faptul că, în noaptea de 31 ianuarie/1 februarie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care se afla parcat pe strada 22 Decembrie din oraş.
În urma verificărilor efectuate autoturismul a fost găsit abandonat pe raza comunei Vişeu de Jos, fiind restituit persoanei vătămate.
Poliţiştii au continuat cercetările şi au stabilit că bănuiţi de comiterea faptei sunt trei tineri din localitate, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. Din verificări s-a mai stabilit că autoturismul a fost condus pe ruta Vişeu de Sus – Sighetu Marmaţiei şi retur de către doi dintre aceştia, fără ca vreunul dintre ei să deţină permis de conducere.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus