Lucian Angheluţă a fost ales preşedinte al PNL Tăuţii Măgherăuş Reviewed by CD on . Vineri seara a avut loc la sediul PNL Tăuţii Măgherăuş conferinţa locală de alegeri a Biroului politic local. Lucian Angheluţă, liberal cu ştate vechi în organi Vineri seara a avut loc la sediul PNL Tăuţii Măgherăuş conferinţa locală de alegeri a Biroului politic local. Lucian Angheluţă, liberal cu ştate vechi în organi Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Lucian Angheluţă a fost ales preşedinte al PNL Tăuţii Măgherăuş

Lucian Angheluţă a fost ales preşedinte al PNL Tăuţii Măgherăuş

Lucian Angheluţă a fost ales preşedinte al PNL Tăuţii Măgherăuş

Vineri seara a avut loc la sediul PNL Tăuţii Măgherăuş conferinţa locală de alegeri a Biroului politic local. Lucian Angheluţă, liberal cu ştate vechi în organizaţia judeţeană, a fost ales preşedinte al organizaţiei locale cu un scor confortabil, fiind votat de 24 din cei 27 de votanţi, trei voturi fiind anulate.

La conferinţa locală de alegeri au participat mai mulţi membri importanţi din stafful partidului, Radu Ştef, preşedintele PNL Maramureş fiind chiar cel care a prezidat şedinţa. Ioan Hoban, membru în BPT a fost şi el prezent şi a susţinut un discurs, alături de el a fost şi senatorul PNL Liviu Titus Paşca. Din prezidiu au mai făcut parte vicepreşedinţii Ioan Hoban, Emil Marinescu, secretarul executiv regional al PNL Gabriel Ardusătan, preşedintele TNL Andrei Hoban şi consilierul judeţean Marinel Zoicaş. Cei cinci vicepreşedinţi care au fost aleşi în urma votului sunt Victor Mezinger, Liviu Şomcutean, Marius Săsăran, Titel Caoşan, Dorin Bălănean, iar din Biroul politic local fac parte Sergiu Gădălean, Adriana Paşca, Alexandru Michiş, Aurel Şindreştean şi Teofil Bolchiş.
Noul preşedinte al PNL Tăuţii Măgherăuş are gînduri mari pentru organizaţia pe care a preluat-o. „Vrem să o facem cea mai puternică dintre organizaţiile orăşeneşti, din tot judeţul. Urmează să consolidăm organizaţia de tineret şi de femei, însă scopul nostru final este primăria Tăuţii Măgherăuş”, a spus Lucian Angheluţă.
Noul preşedinte ales a revenit în activitatea politică după o perioadă de absenţă de cîţiva ani. El a făcut parte din Biroul Naţional de Tineret unde a activat timp de două mandate şi a fost vicepreşedintele orgnaizaţiei judeţene pentru o perioadă. Tot două mandate a fost consilier judeţean din partea aceluiaşi partid.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus