Metodă nouă de furt din autoturism, aplicată de hoții din Baia Mare Reviewed by CD on . Ieri după-amiază, în jurul orei 17.40, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt Ieri după-amiază, în jurul orei 17.40, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Metodă nouă de furt din autoturism, aplicată de hoții din Baia Mare

Metodă nouă de furt din autoturism, aplicată de hoții din Baia Mare

Metodă nouă de furt din autoturism, aplicată de hoții din Baia Mare

Ieri după-amiază, în jurul orei 17.40, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt din auto.
Victima a declarat că în timp ce se deplasa singură cu autoturismul, dinspre parcarea unui centru comercial de pe strada Grănicerilor, în momentul în care a ajuns pe strada Mărăşti a auzit în partea din faţă a autoturismului nişte zgomote. A oprit autoturismul pentru a vedea ce se întâmplă şi a observat că de apărătoarea de la roata stângă din faţă este înnodat cu material textil un flacon din plastic. I-a luat aproximativ două minute să ia sticla, timp în care persoane necunoscute au profitat de faptul că a lăsat portierele neasigurate şi i-au sustras poşeta în care se aflau acte personale, bani, telefonul mobil precum şi alte bunuri. Valoarea prejudiciului reclamat este de 8 000 de lei.
Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru recuperarea prejudiciului, identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus