Minori din Bârsana, Borșa și Sighetu Marmației, cercetați pentru furt Reviewed by CD on . Trei furturi, cu un prejudiciu de aproape 2 000 de lei, au fost clarificate de poliţişti la finalul săptămânii trecute. Bănuiţi de comiterea faptelor sunt cinci Trei furturi, cu un prejudiciu de aproape 2 000 de lei, au fost clarificate de poliţişti la finalul săptămânii trecute. Bănuiţi de comiterea faptelor sunt cinci Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minori din Bârsana, Borșa și Sighetu Marmației, cercetați pentru furt

Minori din Bârsana, Borșa și Sighetu Marmației, cercetați pentru furt

Minori din Bârsana, Borșa și Sighetu Marmației, cercetați pentru furt

Trei furturi, cu un prejudiciu de aproape 2 000 de lei, au fost clarificate de poliţişti la finalul săptămânii trecute. Bănuiţi de comiterea faptelor sunt cinci minori cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani.

Investigaţiile efectuate de poliţişti cu privire la două furturi din locuinţe şi un furt din autoturism au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

În 20 noiembrie a.c., poliţiştii din Bârsana s-au sesizat din oficiu că un minor în vârstă de 14 ani, din localitate, folosind chei potrivite, a pătruns în mod repetat într-o locuinţă de unde a sustras diferite sume de bani, cauzând un prejudiciu în valoare de 850 de lei.
Tot vineri, 20 noiembrie, poliţiştii din Borşa au identificat un minor de 15 ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Din investigaţii a reieşit că acesta ar fi pătruns prin efracţie într-o casă nelocuită de pe strada Păpădiei de unde a sustras produse electronice.
Alţi trei minori, din Sighetu Marmaţiei, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea unui furt din autoturism. Aceştia, în vârstă de 12, 13 şi 15 ani sunt bănuiţi că duminică, 22 noiembrie, au sustras un telefon mobil în valoare de 200 de euro dintr-un autoturism parcat pe strada George Coşbuc din municipiu.
În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus