Minori din Maramureș plecaţi de la domiciliu, găsiţi de poliţişti şi încredinţaţi familiilor Reviewed by CD on . Vineri, 02 august, la ora 11.00, un bărbat domiciliat în Coltău i-a sesizat pe poliţiştii din localitate că fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domicil Vineri, 02 august, la ora 11.00, un bărbat domiciliat în Coltău i-a sesizat pe poliţiştii din localitate că fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domicil Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minori din Maramureș plecaţi de la domiciliu, găsiţi de poliţişti şi încredinţaţi familiilor

Minori din Maramureș plecaţi de la domiciliu, găsiţi de poliţişti şi încredinţaţi familiilor

Minori din Maramureș plecaţi de la domiciliu, găsiţi de poliţişti şi încredinţaţi familiilor

Vineri, 02 august, la ora 11.00, un bărbat domiciliat în Coltău i-a sesizat pe poliţiştii din localitate că fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu la data de 31 iulie şi nu s-a mai întors.
S-a constituit echipă operativă, s-au demarat activităţile de căutare, iar vineri după-amiaza, minora a fost depistată pe raza localităţii Lăpuşel.

Sâmbătă, 03 august, în jurul orei 22.00, patrula intercomunală din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din Vălenii Lăpuşului despre faptul că fiul său, minor, lăsat singur şi nesupravegheat, a dispărut în data de 02.08.2019, în jurul orelor 12.00. Poliţiştii au demarat de îndată activităţile specifice de căutare reuşind să-l identifice pe minor pe raza municipiului Baia Mare.

În perioada în care au lipsit de acasă cei doi minori nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus