Nuţu Fonta este parlamentar PP-DD. Nu a trecut la PC (VIDEO) Reviewed by CD on . Nuţu Fonta nu a trecut la Partidul Conservator Maramureş. Conducerea PP-DD Maramureș a ţinut să sublinize acest lucru astăzi, 27 februarie, în cadrul unei confe Nuţu Fonta nu a trecut la Partidul Conservator Maramureş. Conducerea PP-DD Maramureș a ţinut să sublinize acest lucru astăzi, 27 februarie, în cadrul unei confe Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Nuţu Fonta este parlamentar PP-DD. Nu a trecut la PC (VIDEO)

Nuţu Fonta este parlamentar PP-DD. Nu a trecut la PC (VIDEO)

Nuţu Fonta este parlamentar PP-DD. Nu a trecut la PC (VIDEO)

Nuţu Fonta nu a trecut la Partidul Conservator Maramureş. Conducerea PP-DD Maramureș a ţinut să sublinize acest lucru astăzi, 27 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă, prin aceasta dorindu-se a se pune capăt tuturor speculaţiilor care s-au făcut în ultima vreme. 

 

Potrivit declaraţiilor făcute de către preşedintele PP-DD MM, Vasile Vlaşin, Nuţu Fonta şi-a achitat recent şi cotizaţia pe luna în curs la partid, prezentându-se şi la şedinţa grupului parlamentar din care face parte, respectiv PP-DD.

„În ultimele zile am observat în presă o informaţie potrivit căreia deputatul PP-DD Nuţu Fonta ar fi trecut la Partidul Conservator. Vreau să vă spun că informaţia este falsă. Nuţu Fonta este membru PP-DD, chiar ieri şi-a achitat cotizaţia pe luna în curs.

Astăzi este în Parlamentul României în comisia pentru combaterea abuzurilor şi cercetarea faptelor de corupţie, unde este membru. La şedinţa de grup parlamentar a participat. Am confirmarea dânsului că nu a trecut la PC şi  este membru PP-DD”, a declarat preşedintele PP-DD Maramures, Vasile Vlaşin.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus