Noile prevederi din legea circulaţiei nu plac şoferilor din Maramureş Reviewed by CD on . Mai multe prevederi din Ordonanţa 195/2002 care se referă la circulaţia pe drumurile publice nu plac celor din Sindicatul Şoferilor din Maramureş. Aceştia şi-au Mai multe prevederi din Ordonanţa 195/2002 care se referă la circulaţia pe drumurile publice nu plac celor din Sindicatul Şoferilor din Maramureş. Aceştia şi-au Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Noile prevederi din legea circulaţiei nu plac şoferilor din Maramureş

Noile prevederi din legea circulaţiei nu plac şoferilor din Maramureş

Noile prevederi din legea circulaţiei nu plac şoferilor din Maramureş

Mai multe prevederi din Ordonanţa 195/2002 care se referă la circulaţia pe drumurile publice nu plac celor din Sindicatul Şoferilor din Maramureş. Aceştia şi-au exprimat nemulţumirile astăzi, 19 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă în care Cosmin Lakatos, liderul Sindicatului a vorbit despre aceste prevederi abuzive care se doresc a fi introduse.

“Sindicatul şoferilor din Maramureş a tranmis în ţară un comunicat de presă referitor la Ordonanţa 195/2002 care se referă la circulaţia pe drumurile publice. Noi suntem împotriva unor articole de lege care vrea să le pună în aplicare la această lege. Şi mă refer aici la acea reglementare privind suspendarea dreptului de a conduce pe 120 de zile pentru neacordarea priorităţii de trecere la pietoni şi amenda de 7500 lei.

Măsura este una foarte abuzivă. Gândiţi-vă că salariul minim pe economie este de 750 de lei iar amenda va fi de 10 ori mai mare. Suntem împotrivă şi la acel articol referitor la depăşirea vitezei regulamentare stabilită pentru fiecare segment de drum. Amenda în acest caz, tot de 7500 lei este tot o exagerare raportat la salariul minim pe economie. Cu amenzile care nu se achită în 90 de zile, Sindicatul este de acord şi consideră că este o măsură binevenită” a arătat Lakatos.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus