O vânzătoare din Baia Mare a ajuns la spital, după ce a fost agresată de un bărbat din Berința Reviewed by CD on . Ieri după-amiază, la ora 14.25, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au fost sesizaţi că o vânzătoare a unui magazin de pe bu Ieri după-amiază, la ora 14.25, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au fost sesizaţi că o vânzătoare a unui magazin de pe bu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O vânzătoare din Baia Mare a ajuns la spital, după ce a fost agresată de un bărbat din Berința

O vânzătoare din Baia Mare a ajuns la spital, după ce a fost agresată de un bărbat din Berința

O vânzătoare din Baia Mare a ajuns la spital, după ce a fost agresată de un bărbat din Berința

Ieri după-amiază, la ora 14.25, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au fost sesizaţi că o vânzătoare a unui magazin de pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare a fost agresată de o persoană necunoscută.
Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au constatat că victima, în vârstă de 26 de ani, vânzătoare la un magazin de articole vestimentare, a fost agresată în timpul serviciului de un bărbat necunoscut, pe fondul unor discuţii contradictorii. Tânăra agresată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 50 de ani, din Berinţa, comuna Copalnic Mănăştur, bănuit de comiterea agresiunii. În cauză a fost întocmit dosar penal iar cercetările continuă faţă de acesta sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus