Opt ani de SMURD Maramureș Reviewed by CD on . Astăzi, 08.01.2018, SMURD Maramureș aniversează 8 ani de activitate. De-a lungul celor 8 ani, personalul SMURD Maramureș a fost permanent la datorie, 24 de ore Astăzi, 08.01.2018, SMURD Maramureș aniversează 8 ani de activitate. De-a lungul celor 8 ani, personalul SMURD Maramureș a fost permanent la datorie, 24 de ore Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Opt ani de SMURD Maramureș

Opt ani de SMURD Maramureș

Opt ani de SMURD Maramureș

Astăzi, 08.01.2018, SMURD Maramureș aniversează 8 ani de activitate. De-a lungul celor 8 ani, personalul SMURD Maramureș a fost permanent la datorie, 24 de ore din 24 și a intervenit cu profesionalism și promptitudine, în peste 46.000 de cazuri, pentru salvarea celor aflați la nevoie și au intrat în conștiința maramureșenilor ca simboluri ale speranței, ale ajutorului venit rapid, în cele mai grele clipe.
În cei 8 ani de ctivitate 280 de paramedici au fost pregătiți pentru acordarea primului ajutor calificat, descarcerare și operațiuni de salvare, având competențe resuscitarea cardio-pulmonară și acordarea primului ajutor în caz de traumă.

Începând cu anul 2015, paramedicii au trecut la un nivel superior de pregătire, iar după absolvirea unui curs, competențele paramedicilor s-au extins cu abordul intravenos și protezarea respiratorie.
În acest moment, SMURD Maramureș funcționează cu 9 echipaje, un echipaj de terapie intensivă mobilă și 8 echipaje de prim ajutor.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus