Patru accident produse într-o singură zi, în Maramureș Reviewed by CD on . Marţi, 16 octombrie, pe drumurile publice din judeţul Maramureş s-au înregistrat mai multe accidente de circulaţie, soldate cu vătămarea corporală a unor persoa Marţi, 16 octombrie, pe drumurile publice din judeţul Maramureş s-au înregistrat mai multe accidente de circulaţie, soldate cu vătămarea corporală a unor persoa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru accident produse într-o singură zi, în Maramureș

Patru accident produse într-o singură zi, în Maramureș

Patru accident produse într-o singură zi, în Maramureș

Marţi, 16 octombrie, pe drumurile publice din judeţul Maramureş s-au înregistrat mai multe accidente de circulaţie, soldate cu vătămarea corporală a unor persoane.

Astfel, la ora 15.05, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C, direcţia Recea-Baia Mare, un tânăr de 28 de ani din Şomcuta Mare, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa şi cele două maşini au intrat în coliziune. În urma impactului, un minor în vârstă de 10 ani, pasager în maşina acroşată, condusă de un băimărean de 37 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La ora 08.36, pe bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare, o femeie în vârstă de 53 de ani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni, a fost acroşată de un autoturism. Conducătorul auto, un băimărean de 71 de ani, a efectuat un viraj la dreapta şi nu a acordat prioritate de trecere pietonului. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Atât victima, cât şi conducătorul auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

La Sighetu Marmaţiei, pe strada Iuliu Maniu din Municipiu, un conducător auto care a pătruns în intersecţia cu strada Piaţa Libertăţii, fără a respecta semnificaţia indicatorului STOP, a accidentat un biciclist. Victima, o femeie de 30 de ani din municipiu, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Nici în acest caz nu s-a constatat consum de alcool la persoanele implicate în accident.

Pe strada Fântâna din oraşul Borşa, un tânăr de 24 de ani din judeţul Botoşani, care conducea o autoutilitară spre strada Moldovei, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ şi s-a răsturnat în albia râului Vişeuţ. În urma accidentului un bărbat în vârstă de 58 de ani, pasager în auto, a fost rănit uşor. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsurile legale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus