Patru autoturisme implicate într-un accident produs în Vișeu de Sus Reviewed by CD on . Poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN18, ieri dimineaţă la ora 07.50. În urma verificărilor efectuate s-a constata Poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN18, ieri dimineaţă la ora 07.50. În urma verificărilor efectuate s-a constata Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru autoturisme implicate într-un accident produs în Vișeu de Sus

Patru autoturisme implicate într-un accident produs în Vișeu de Sus

Patru autoturisme implicate într-un accident produs în Vișeu de Sus

Poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN18, ieri dimineaţă la ora 07.50.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că un tânăr de 29 de ani din Vişeu de Jos, care se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii de domiciliu, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de o femeie de 41 de ani. În urma impactului, autoturismul acroşat a fost proiectat într-un alt autoturism care circula din sens opus, care la rândul său a acroşat cel de-al patrulea autoturism. Conducătoarea auto din prima maşină acroşată a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale.

Toi conducătorii autoturismelor implicate în accident au fost testaţi şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus