Patru tineri din Baia Mare și Recea, bănuiţi că au consumat cannabis Reviewed by CD on . Poliţiştii din Recea au identificat patru tineri bănuiţi că ar fi consumat substanţe psihotrope. Recipientul cu substanţa ce părea a fi cannabis a fost ridicat Poliţiştii din Recea au identificat patru tineri bănuiţi că ar fi consumat substanţe psihotrope. Recipientul cu substanţa ce părea a fi cannabis a fost ridicat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru tineri din Baia Mare și Recea, bănuiţi că au consumat cannabis

Patru tineri din Baia Mare și Recea, bănuiţi că au consumat cannabis

Patru tineri din Baia Mare și Recea, bănuiţi că au consumat cannabis

Poliţiştii din Recea au identificat patru tineri bănuiţi că ar fi consumat substanţe psihotrope. Recipientul cu substanţa ce părea a fi cannabis a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Azi-noapte, la ora 23.10, în timp ce efectuau activităţi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice pe raza localităţii Recea, poliţiştii au observat un autoturism ce staţiona pe strada Aeroportului din localitate. De asemenea, au fost identificaţi patru tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, din Baia Mare şi Recea, care aveau un comportament suspect. Lângă maşină, pe marginea părţii carosabile, poliţiştii au găsit un borcan ce conţinea muguri de substanţă vegetală, posibil cannabis.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare unde i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii dacă acesta se afla sub influenţa substanţelor psihotrope.
Substanţa găsită a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus