Percheziţie în Vișeu de Sus, la locuinţa tânărului care a intrat cu o armă în club Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat ieri Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat ieri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziţie în Vișeu de Sus, la locuinţa tânărului care a intrat cu o armă în club

Percheziţie în Vișeu de Sus, la locuinţa tânărului care a intrat cu o armă în club

Percheziţie în Vișeu de Sus, la locuinţa tânărului care a intrat cu o armă în club

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat ieri o percheziţie domiciliară, la locuinţa tânărului care a intrat cu o armă într-un club din Baia Mare.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase continuă activităţile de investigare şi documentare, în cadrul dosarului penal întocmit pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor pe numele tânărului de 17 ani care în noaptea de sâmbătă spre duminică a intrat cu o armă într-un club din Baia Mare. Ieri, 20 decembrie, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza oraşului Vişeu de Sus, la locuinţa tânărului.
Tot ieri, Tribunalul Maramureş a dispus înlocuirea măsurii arestării la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.
În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au fost comise faptele, identificarea tuturor persoanelor implicate şi tragerea acestora la răspundere penală.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus