Percheziții în Baia Mare la persoane bănuite de trafic de minori Reviewed by CD on . Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Maramureş, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat patru percheziţii la persoane bănuite d Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Maramureş, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat patru percheziţii la persoane bănuite d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziții în Baia Mare la persoane bănuite de trafic de minori

Percheziții în Baia Mare la persoane bănuite de trafic de minori

Percheziții în Baia Mare la persoane bănuite de trafic de minori

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Maramureş, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat patru percheziţii la persoane bănuite de trafic de minori, viol, act sexual cu un minor și lipsire de libertate în mod ilegal. Au fost puse în executare trei mandate de aducere.

La data de 22 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub supravegherea procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş, au efectuat o percheziţie auto şi trei percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de trafic de minori, viol, act sexual cu un minor și lipsire de libertate în mod ilegal.

Descinderile au avut loc pe raza municipiului Baia Mare.

Din cercetări a reieșit că cele trei persoane vizate ar fi recrutat şi exploatat sexual mai multe minore, folosind violenţe fizice şi verbale.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe telefoane mobile şi agende, în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş, pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, iar la percheziţii au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus