Percheziții în Maramureș la persoane bănuite de infracțiuni silvice Reviewed by CD on . Astăzi, poliţiştii din Maramureș au efectuat 11 percheziţii la sediile și puntele de lucru ale unor firme și la locuințele unor persoane bănuite de tăieri ilega Astăzi, poliţiştii din Maramureș au efectuat 11 percheziţii la sediile și puntele de lucru ale unor firme și la locuințele unor persoane bănuite de tăieri ilega Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziții în Maramureș la persoane bănuite de infracțiuni silvice

Percheziții în Maramureș la persoane bănuite de infracțiuni silvice

Percheziții în Maramureș la persoane bănuite de infracțiuni silvice

Astăzi, poliţiştii din Maramureș au efectuat 11 percheziţii la sediile și puntele de lucru ale unor firme și la locuințele unor persoane bănuite de tăieri ilegale și furt de arbori, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de 460.000 de lei.

La data de 5 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au efectuat 11 percheziţii domiciliare la sediile sociale şi punctele de lucru ale unor agenți economici şi la locuințele unor persoane fizice, din trei localități din județul Maramureș.

Activitățile se desfășoară într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

Valoarea prejudiciului cauzat prin tăierile ilegale de material lemnos este de aproximativ 460.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente de evidenţă contabilă, înscrisuri care au legătură cu activitatea infracţională şi material lemnos deţinut fără documente legale de provenienţă.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus