Peste 200 kg legume confiscate de poliţiştii maramureșeni Reviewed by CD on . În cadrul unei acţiuni derulată ieri, 15 noiembrie, de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite ca În cadrul unei acţiuni derulată ieri, 15 noiembrie, de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 200 kg legume confiscate de poliţiştii maramureșeni

Peste 200 kg legume confiscate de poliţiştii maramureșeni

Peste 200 kg legume confiscate de poliţiştii maramureșeni

În cadrul unei acţiuni derulată ieri, 15 noiembrie, de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului cu produse agroalimentare şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor acte de comerţ ilicit, au fost verificate 20 de societăţi comerciale şi 27 persoane fizice care desfăşoară activităţi comerciale pe raza judeţului Maramureş.
Acţiunea s-a soldat cu aplicarea a şase sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 10.000 de lei. Au fost constatate nereguli în ceea ce priveşte anumite măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale sau prestări de servicii ilicite.
De asemenea poliţiştii au confiscat 207 kg legume, pentru care nu au putut fi prezentate documentele de provenienţă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus