Peste 9.000 de vitezomani sancţionaţi de poliţiştii maramureșeni în primele şase luni Reviewed by CD on . O analiză privind evoluţia dinamicii accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, în prima jumătate a anului, reflectă O analiză privind evoluţia dinamicii accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, în prima jumătate a anului, reflectă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 9.000 de vitezomani sancţionaţi de poliţiştii maramureșeni în primele şase luni

Peste 9.000 de vitezomani sancţionaţi de poliţiştii maramureșeni în primele şase luni

Peste 9.000 de vitezomani sancţionaţi de poliţiştii maramureșeni în primele şase luni

O analiză privind evoluţia dinamicii accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, în prima jumătate a anului, reflectă că Maramureşul se regăseşte printre judeţele în care s-au înregistrat cele mai multe accidente de circulaţie grave. Vieţile a şase persoane au fost curmate iar alte 13 persoane au fost rănite grav pe drumurile publice din judeţ.
În încercarea de a contracara efectele acestui fenomen, în primele şase luni ale acestui an poliţiştii maramureşeni au organizat 158 de acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţiei produse pe fondul vitezei excesive. În această perioadă, aparatura radar folosită de poliţişti a înregistrat 9 358 de şoferi care conduceau cu viteză peste limita legală admisă. Toţi şoferii depistaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi iar 511 dintre ei au rămas fără permisele de conducere pentru depăşirea limitei regulamentare de viteză cu mai mult de 50 km/h.
Analiza efectuată reliefează faptul că numărul sancţiunilor aplicate pentru această abatere reprezintă peste 50% din totalul sancţiunilor aplicate.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus