Pieton accidentat în Cavnic Reviewed by CD on . Ieri dimineaţă, poliţiştii din Cavnic au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe strada Victoriei din localitate. În jurul orei 08.00, po Ieri dimineaţă, poliţiştii din Cavnic au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe strada Victoriei din localitate. În jurul orei 08.00, po Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pieton accidentat în Cavnic

Pieton accidentat în Cavnic

Pieton accidentat în Cavnic

Ieri dimineaţă, poliţiştii din Cavnic au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe strada Victoriei din localitate.

În jurul orei 08.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă că pe strada Victoriei din Cavnic a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

Un bărbat în vârstă de 87 de ani, domiciliat în satul Ciocotiş, comuna Cerneşti, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, a fost surprins şi accidentat de un autoturism care circula regulamentar.
Pietonul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul din Cavnic iar ulterior transferat la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat că pietonul şi conducătorul auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus