Poliţiştii decedaţi în 2012 la Buciumi, comemoraţi astăzi Reviewed by CD on . Astăzi, 29 iunie a avut loc o  slujbă de comemorare a celor doi poliţişti care au decedat acum un an de zile pe drumul naţional 1C în timp  ce se întorceau dint Astăzi, 29 iunie a avut loc o  slujbă de comemorare a celor doi poliţişti care au decedat acum un an de zile pe drumul naţional 1C în timp  ce se întorceau dint Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Poliţiştii decedaţi în 2012 la Buciumi, comemoraţi astăzi

Poliţiştii decedaţi în 2012 la Buciumi, comemoraţi astăzi

Poliţiştii decedaţi în 2012 la Buciumi, comemoraţi astăzi

Astăzi, 29 iunie a avut loc o  slujbă de comemorare a celor doi poliţişti care au decedat acum un an de zile pe drumul naţional 1C în timp  ce se întorceau dintr-o misiune. La  evenimentul de astăzi au luat parte prieteni ai celor doi, familiile acestora, dar şi conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie al judeţului Maramureş.

Slujba de pomenire a fost oficiată de către un sobor de preoţi şi a avut loc lângă acea troiţă din lemn ridicată în chiar locul  unde cei doi şi-au găsit sfârşitul.

“Am ţinut să fim alături de familiile îndoliate astăzi aici ca semn al preţuirii noastre şi al respectului pe care l-am purtat colegilor noştri şi ne-am gândit la această dovadă de păstrare în memoria noastră pentru totdeauna ca vie amintirea celor doi colegi de care ne-am despărţit mult prea devreme. Iată aşadar suntem puşi în faţa unei sorţi mult prea nedrepte care a făcut ca această viaţă a colegilor noştri să fie curmată mult prea devreme”, a declarat Viorica Marincaş,  şefa IPJ Maramureş. 

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus