Poliţiştii din Baia Sprie au depistat un băimărean care transporta cu autoturismul 500 pachete cu ţigări de contrabandă Reviewed by CD on . Poliţiştii din Baia Sprie au depistat în trafic, pe raza oraşului, un autoturism cu care erau transportate 500 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantit Poliţiştii din Baia Sprie au depistat în trafic, pe raza oraşului, un autoturism cu care erau transportate 500 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Poliţiştii din Baia Sprie au depistat un băimărean care transporta cu autoturismul 500 pachete cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii din Baia Sprie au depistat un băimărean care transporta cu autoturismul 500 pachete cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii din Baia Sprie au depistat un băimărean care transporta cu autoturismul 500 pachete cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii din Baia Sprie au depistat în trafic, pe raza oraşului, un autoturism cu care erau transportate 500 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar şoferul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Azi-noapte, la ora 00.20, poliţiştii din Baia Sprie care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe strada Câmpului din oraş. La volanul autoturismului a fost identificat un băimărean de 19 ani. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au găsit în portbagaj, într-un sac, 10 000 ţigarete de provenienţă ucraineană. Întrucât băimăreanul nu a putut prezenta documentele justificative, întreaga cantitate de ţigări a fost indisponibilizată şi ridicată în vederea confiscării.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă iar poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării tuturor participanţilor la activitatea infracţională şi pentru tragerea la răspundere a acestora.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus