Poliţiștii maramureșeni au fost la datorie în noaptea de Revelion Reviewed by CD on . Poliţiștii maramureșeni au fost la datorie în noaptea de Revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Pentru c Poliţiștii maramureșeni au fost la datorie în noaptea de Revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Pentru c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Poliţiștii maramureșeni au fost la datorie în noaptea de Revelion

Poliţiștii maramureșeni au fost la datorie în noaptea de Revelion

Poliţiștii maramureșeni au fost la datorie în noaptea de Revelion

Poliţiștii maramureșeni au fost la datorie în noaptea de Revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Pentru ca cetăţenii să petreacă sărbătoarea Anului Nou în condiţii de linişte şi siguranţă, aproximativ 400 de poliţişti maramureşeni au desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere a activităţilor comerciale ilicite, depistare şi sancţionare a persoanelor care tulbură liniştea şi ordinea publică sau se abat de la normele rutiere în vigoare.

În perioada 31 decembrie 2016 – 02 ianuarie 2017, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au fost la datorie, în serviciul comunităţii, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, astfel încât sărbătoarea Anului Nou să fie petrecută în linişte.
S-a intervenit la 127 solicitări ale cetăţenilor, cele mai multe făcute prin serviciul de urgenţă 112.
Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de minivacanța de Revelion.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 24 de infracţiuni și au aplicat 152 de sancţiuni contravenţionale. 104 dintre acestea au fost abateri de la normele rutiere prevăzute de O.U.G. 195/2002. De asemenea, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere. Valoarea amenzilor aplicate este de peste 44 000 de lei.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus