Pompierii maramureșeni au lichidat trei incendii în weekend Reviewed by CD on . Sâmbătă, 10.02., pompierii băimăreni au lichidat, împreună cu pompierii voluntari din Recea, un incendiu izbucnit la podul unei locuințe. Focul a mistuit acoper Sâmbătă, 10.02., pompierii băimăreni au lichidat, împreună cu pompierii voluntari din Recea, un incendiu izbucnit la podul unei locuințe. Focul a mistuit acoper Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii maramureșeni au lichidat trei incendii în weekend

Pompierii maramureșeni au lichidat trei incendii în weekend

Pompierii maramureșeni au lichidat trei incendii în weekend

Sâmbătă, 10.02., pompierii băimăreni au lichidat, împreună cu pompierii voluntari din Recea, un incendiu izbucnit la podul unei locuințe. Focul a mistuit acoperișul casei în proporție de 80 % . De asemenea au mai fost distruse și diverse obiecte electrocasnice și de mobilier. Tot sâmbătă, pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a distrus circa 20 de metri pătrați de acoperiș din lemn și circa 10 metri pătrați de pod din lemn.
Duminică, 11.02., pompierii militari din cadrul Detșamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit în Șișești, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars circa 250 de mteri pătrați de acoperiș din lemn și un autoturism, care era garat în anexă.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus