Primarul din Poienile de sub Munte, acum în PDL, va candida sub sigla USL, propus de PNL

Primarul din Poienile de sub Munte, Ştefan Oancea, la alegerile din luna iunie a acestui an va candida sub sigla USL, propus de PNL. Anunţul a fost făcut de către liberalul Ion Beuca, care, într-o postare pe blogul său, susţine că USL pe Valea Ruscovei va bate la scor de neprezentare, 3:0, PDL-ul condus de Mircea Man.

„Stefan Oncea este la al doilea mandat de primar, iar ultimul sondaj de opinie efectuat in Poienile de sub Munte, confirma faptul ca are sanse foarte mari sa castige un nou mandat.

In mandatul 1992-1996, impreuna cu Stefan Oncea, am reprezentat PNL in Consiliul Local Poienile de sub Munte. Dupa 20 de ani, sunt sanse foarte mari sa redevenim colegi de partid si sa intram impreuna in bataliile electorale din anul 2012.

Iata ca Pronosticul meu preelectoral pentru Valea Ruscovei: USL-PDL(Miscarea populara): 3-0; are sanse mari sa devina realitate. Spuneam in articol ca un “studiu sociologic” efectuat de-a lungul ultimilor 4 ani, pe Valea Ruscovei, in nordul Maramuresului, arata ca PNL-ul si implicit USL-ul, va castiga la scor de “forfait” in fata “travestitilor” din PDL.

In toate comunele de pe Valea Ruscovei vor fi primari liberali si implicit USL-isti si asta datorita faptului ca vor fi promovati oamenii care si-au castigat increderea electoratului prin activitatea desfasurata in timpul mandatelor anterioare, oameni implicati in viata comunitatilor, oameni care stapanesc foarte bine proiectele de dezvoltare a localitatilor. Este vorba de primarii in functie: Pavel Tudic-Repedea, Ioan Turcin- Ruscova si Stefan Oncea-Poienile de sub Munte”, scrie Ion Beuca pe blogul său.

Rareş Bogdan

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole