Prins în flagrant de polițiștii băimăreni, în timp ce încerca să vândă peste 2200 petarde Reviewed by CD on . Poliţiştii maramureșeni au ridicat, în vederea confiscării, peste 2200 de obiecte pirotehnice, pe care un băimărean intenționa să le comercializeze ilegal. În c Poliţiştii maramureșeni au ridicat, în vederea confiscării, peste 2200 de obiecte pirotehnice, pe care un băimărean intenționa să le comercializeze ilegal. În c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prins în flagrant de polițiștii băimăreni, în timp ce încerca să vândă peste 2200 petarde

Prins în flagrant de polițiștii băimăreni, în timp ce încerca să vândă peste 2200 petarde

Prins în flagrant de polițiștii băimăreni, în timp ce încerca să vândă peste 2200 petarde

Poliţiştii maramureșeni au ridicat, în vederea confiscării, peste 2200 de obiecte pirotehnice, pe care un băimărean intenționa să le comercializeze ilegal. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.
Ieri, 19 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Maramureș au desfășurat, împreună cu jandarmi maramureșeni, activități în vederea identificării persoanelor care nu respectă legislația în domeniul materiilor explozive.
Astfel, pe strada Școlii din Baia Mare, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din municipiu, în timp ce oferea spre vânzare 2286 petarde pe care le deținea fără drept.
Polițiștii au dispus ridicarea, în vederea confiscării, a întregii cantități de articole pirotehnice descoperită.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice și comercializare de articole pirotehnice din categoriile 1 și P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.
Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a băimăreanului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus