Prostituate amendate în Baia Mare Reviewed by CD on . Poliţiştii de ordine publică au acţionat pentru combaterea prostituţiei pe raza municipiului : între orele 22.00 – 24.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Poliţiştii de ordine publică au acţionat pentru combaterea prostituţiei pe raza municipiului : între orele 22.00 – 24.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prostituate amendate în Baia Mare

Prostituate amendate în Baia Mare

Prostituate amendate în Baia Mare

Poliţiştii de ordine publică au acţionat pentru combaterea prostituţiei pe raza municipiului : între orele 22.00 – 24.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei pe raza municipiului. Astfel, au fost depistate 16 femei care, în locuri publice, atrăgeau persoane în scopul întreţii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani.

Persoanele identificate au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 8 000 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus