Protocol de colaborare între Rotaract Team Baia Mare și ISU Maramureș Reviewed by CD on . Astăzi, 13.04., la sediul Inspectortaului pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș a fost semnat protocolul de colaborare între ROTARACT Astăzi, 13.04., la sediul Inspectortaului pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș a fost semnat protocolul de colaborare între ROTARACT Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Protocol de colaborare între Rotaract Team Baia Mare și ISU Maramureș

Protocol de colaborare între Rotaract Team Baia Mare și ISU Maramureș

Protocol de colaborare între Rotaract Team Baia Mare și ISU Maramureș

Astăzi, 13.04., la sediul Inspectortaului pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș a fost semnat protocolul de colaborare între ROTARACT TEAM Baia Mare și I.S.U. Maramureș. Acest protocol are ca scop conștientizarea importanței donării de sânge și promovarea proiectului ” Donează sânge. Salvează vieți!”. Ca întotdeauna, pompierii maramureșeni au raspuns ” PREZENT” și vor continua să doneze sânge și să fie alături de semenii lor aflați la nevoie.
I.S.U. Maramureș nu este singura instituție care a semnat acest protocol, Instituția Prefectului Maramureș fiind printre instituțiile care au semnat. În zilele ce urmează vor fi purtate discuții în vederea colaborării și cu Spitalul Județean de Urgență ” Dr. Costantin Opriș” Baia Mare, Centrul de Transfuzii Sanguine Baia Mare și Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureș.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus