Peste 10.000 de pachete cu ţigări ridicate de poliţişti, în urma unor percheziții efectuate în Baia Mare Reviewed by CD on . Peste 208.000 de țigarete de contrabandă au fost ridicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma a cinci percheziții domic Peste 208.000 de țigarete de contrabandă au fost ridicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma a cinci percheziții domic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 10.000 de pachete cu ţigări ridicate de poliţişti, în urma unor percheziții efectuate în Baia Mare

Peste 10.000 de pachete cu ţigări ridicate de poliţişti, în urma unor percheziții efectuate în Baia Mare

Peste 10.000 de pachete cu ţigări ridicate de poliţişti, în urma unor percheziții efectuate în Baia Mare

Peste 208.000 de țigarete de contrabandă au fost ridicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma a cinci percheziții domiciliare, efectuate la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

La data de 23 aprilie a.c., polițiștii specializaţi în combaterea contrabandei cu tutun, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş, au efectuat cinci percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar depozita şi comercializa țigări de contrabandă. Perchezițiile au fost efectuate în municipiul Baia Mare.
Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite în cauză, doi băimăreni de 32 şi 61 de ani, ar fi comis infracţiuni asimilate contrabandei, s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale, iar ulterior le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități.
În urma perchezițiilor de ieri au fost ridicate 10.424 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 125.000 de lei, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal și care proveneau din contrabanda, destinate comercializării.
Sub coordonarea procurorului, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus