RAZIE: Romii de pe Craica şi Pirită, luaţi la puricat Reviewed by CD on . Azi după-masă, Poliţia Locala Baia Mare a organizat o razie în zonele Craica şi Pirita. Acţiunea a vizat depistarea eventualelor noi cocioabe ridicate de romi, Azi după-masă, Poliţia Locala Baia Mare a organizat o razie în zonele Craica şi Pirita. Acţiunea a vizat depistarea eventualelor noi cocioabe ridicate de romi, Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»RAZIE: Romii de pe Craica şi Pirită, luaţi la puricat

RAZIE: Romii de pe Craica şi Pirită, luaţi la puricat

RAZIE: Romii de pe Craica şi Pirită, luaţi la puricat

Azi după-masă, Poliţia Locala Baia Mare a organizat o razie în zonele Craica şi Pirita. Acţiunea a vizat depistarea eventualelor noi cocioabe ridicate de romi, precum şi a potenţialilor noi „chiriaşi” din zonele respective.

„În cursul zilei de astăzi, un număr de 14 poliţişti locali, cu 3 autospeciale ne-am deplasat în zona Pirita şi pe zona Craica pentru a face un control şi a depista locuinţele sau adăposturile acestea improvizate care se ridică. Pe Pirită am găsit un singur astfel de adăpost, iar proprietarului i-am oferit să stea la Azilul de Noapte.

Având în vedere că aceste persoane nu realizează venituri, vom acţiona preventiv şi le vom face somaţii pentru a-şi demola singuri aceste construcţii”, a arătat Gheorghe Periam, de la Poliţia Locală.

 

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus