Reţinut de poliţişti, pentru o tâlhărie comisă în Baia Mare în data de 4 ianuarie Reviewed by CD on . Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au reţinut pentru 24 de ore un tânăr din municipiu, bănuit de comiterea Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au reţinut pentru 24 de ore un tânăr din municipiu, bănuit de comiterea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reţinut de poliţişti, pentru o tâlhărie comisă în Baia Mare în data de 4 ianuarie

Reţinut de poliţişti, pentru o tâlhărie comisă în Baia Mare în data de 4 ianuarie

Reţinut de poliţişti, pentru o tâlhărie comisă în Baia Mare în data de 4 ianuarie

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au reţinut pentru 24 de ore un tânăr din municipiu, bănuit de comiterea unei tâlhării. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, 09 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 31 de ani din municipiu, bănuit că ar fi comis o tâlhărie pe raza municipiului.
Tâlhăria, comisă la data de 04 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, a fost sesizată poliţiştilor în 06 ianuarie a.c. Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că tânărul reţinut ar fi sustras prin violenţă portmoneul unui băimărean de 49 de ani, care se deplasa pe bulevardul Traian. Valoarea prejudiciului reclamat este de 2 000 de lei.
În baza probatoriului administrat, băimăreanul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus